Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Dagen innan studier.

Imorgon drar jag till Västerås igen. Det ska bli skönt att komma iväg och börja den nya terminen. Ska även bli roligt att träffa min fina studiegrupp, jag tycker väldigt bra om dessa människor jag fått lära känna under min första termin. Helt galet att börja T2 redan, tiden går så fort förstår stundvis inte vart tiden tar vägen? Jag känner ibland att tiden stressar mig, det går så fort och man hinner inte med. Det är som att jaga något man aldrig får fast.

Jag unnade mig sushi till middag idag, så himla gott! Jag gillar det verkligen, äter som ni vet vegetariskt kosthållning så är ingen fisk om någon undrar. Det kanske inte hör ihop med mat direkt men ögat fick sig en koll idag, första läkaren sa att det var prickar precis som läkaren på VCT sa, prickar på hornhinnan alltså. Väldigt små som kommer läka snabbt, så kommer nästa läkare in som direkt när hen får veta att jag använder linser byter attityd. Hen menade att jag ska ha glasögon i 2 månader! Sen gick hen ut, jag frågar om jag ska på återbesök då om det är så allvarligt varpå hen säger ”NEJ”, den andra läkaren säger då. Ja alltså om du känner att ögonen inte skaver om några veckor kan du börja använda linserna igen. Alltså två olika bud? Jag väljer rent spontant den sista, kändes som hen tog betydligt mer tid på sig och var mer vänligt inställd också.

Eftersom jag ska lägga mig i tid ikväll får det här bli inlägget för kvällen. Blir lite mer inlägg imorgon, det märkliga är att när jag åker iväg på studier känns det som tiden för bloggandet expanderas. Kanske för att det händer något i livet då värt att berätta om. Annars är det liksom bara samma gamla liv.

14 Comments

  1. lycka till med allt i morgon då . blir nog skoj .. det är mitt ful badrum med blå golv matta hatar o vill ha samma som vi har nere helkaklat o fint

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: