Onsdag och när man nästan somnar.

Idag var jag så himlans trött, speciellt trött var jag sista timmen på jobbet vi går en fortbildning  som heter “Specialpedagogik och lärande” och jag höll på att somna mitt under själva diskussionsdelen. Helt sjukt, men det är så mycket i mitt liv just nu. Jag kan inte hjälpa att min kropp inte orkar fullt ut det bara är som det är.

Nu kanske någon tror att kursen vi läser hänger ihop med mina studier till specialpedagog men så är inte fallet, detta är två skilda saker varav det vi gjorde idag och alla andra onsdagar är kollegialt.

När jag kom hem somnade jag på min säng ett tag, jag riktigt slocknade och det var verkligen välbehövligt och skönt. Sov tungt en stund och kroppen fick återhämta sig precis som den behövde.

Imorgon står skolbio på schemat med mina årskurs ettor. Sedan efter skolbion slutar jag. Torsdagar är min korta dag i veckan, den startar 7:45 och slutar 11:30, sedan efter det går jag på helg eftersom jag är ledig varje fredag. Imorgon klockan 14:00 ska jag till min psykolog också, det ska bli skönt jag behöver verkligen prata med henne.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Onsdag och när man nästan somnar.

 • 10 oktober, 2018 at 23:28
  Permalink

  Känt mig verkligen trött och inte haft någon energi heller idag. Har enbart velat dra mig till sängs igen och sova! Haha. Den bästa sömnen är nog den som kommer oförberett under dagen. Man sover verkligen så djupt! 🙂

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 06:32
  Permalink

  God morgon!
  Jag förundras över att du hinner med så mycket.
  Jobb, studier, familj, möten, bloggen
  Jag hoppas att du mår bra och att samtalen går i förebyggande syfte.
  Beundrar din kraft!
  Linda recently posted..En vacker dag 🙂

  Reply
  • 11 oktober, 2018 at 12:37
   Permalink

   Tack :). Åh tack, det är väl så att jag har lite väl mycket i livet jag har ändå tagit bort en hel del även om jag märkligt nog får ihop allt. Nu ska jag försöka vila lite efter mitt samtal idag, kanske får jag lite mer energi då 🙂

   Reply
 • 11 oktober, 2018 at 07:20
  Permalink

  Med mörkret kommer ökat sömnbehov, har Du testat Dvitamin och Omega3?
  Sedan har Du ju mycket i Ditt bagage… jag hoppas samtalet med psykolog gör att Du delvis kan tömma ryggsäcken och bli lite lättare, Du förtjänar att må så mycket bättre <3

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 07:53
  Permalink

  God morgon! Det är bra att lyssna på kroppen och ta en behövlig vila då och då. Du har mycket på gång och visst är det roliga saker men även de tar på krafterna. Hoppas det blir ett bra samtal med psykologen ✊?✊?

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 07:55
  Permalink

  Skönt att du sov en stund när du kom hem. Skolbio tyckte alltid var roligt när jag gick i skolan 🙂 skönt med en kort dag på jobbet 🙂
  Jennysvardag recently posted..Såpbubblor på morgonen

  Reply
  • 11 oktober, 2018 at 12:24
   Permalink

   Ja, jag behövde det verkligen :). Ja minns också det som roligt 🙂

   Reply
 • 11 oktober, 2018 at 08:01
  Permalink

  Åh jag känner igen det där så himla väl! Det värsta som finns är ju att sitta på en föreläsning när man är sådär trött. Det blir nästan plågsamt! Jag var också helt slut igår. Jag somnade i soffan på kvällen och sov tills det egentligen var dags för mig att gå och sova haha. Så efter det somnade jag inte förrän vid 03 på natten inatt. Ja, så kan det gå! Hoppas du får en underbar dag ? // Petra Elisabeth

  Reply
  • 11 oktober, 2018 at 12:20
   Permalink

   Ja det är ju verkligen det, och detta är liksom mer ett dialogseminarium också 🙂

   Reply
 • 11 oktober, 2018 at 08:50
  Permalink

  Jag hade en trött kväll men ändå vägrade jag lägga mig av någon anledning. Ibland är det skönt att få vara vaken i lugnet en stund.
  Mysigt att gå på skolbio. Vad ska ni se? 🙂

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 10:08
  Permalink

  Är ju bra att gå på sådana kurser och sådant för det är ju bra att ha i det mesta, det går ju att kombinera med allt man lär sig inom ämnet =)

  Reply
  • 11 oktober, 2018 at 12:19
   Permalink

   Jo men eftersom jag pluggar till specialpedagog så känns just denna vi är ålagda att gå genom jobbet som lite väl mycket.

   Reply
 • 11 oktober, 2018 at 14:12
  Permalink

  Så skönt med en kort dag ! Och att du är ledig fredagar ! Så kul med bio ! 😀

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 15:05
  Permalink

  Hoppas du är piggare idag! Men 2 utbildningar är ju mycket men tycker man om de man gör kör man ju på. Men ta hand om dig 🙂

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 15:51
  Permalink

  Härligt att inte gå sålänge på fredagar! Jobbigt med tröttheten, hoppas du får bra sömn inatt ?

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 16:10
  Permalink

  Åhh vad skönt med kort dag och roligt med skolbio det minns jag från när jag i skolan! 😛

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 16:20
  Permalink

  Skönt att du kunde sova ordentligt! Så jobbigt när man är så trött att man nästan somnar mitt i något ??
  Frökenny recently posted..Monstertårta!!

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 16:26
  Permalink

  Fy vad jobbigt det är när man blir så där otroligt trött 🙁 Låter kul med skolbio i alla fall 🙂 Hoppas det gick bra hos psykologen. Vilka fina naglar du har 🙂
  Nilla recently posted..Nu är den levererad…

  Reply
 • 11 oktober, 2018 at 17:01
  Permalink

  Gud vad jobbigt att vara så trött. Känner igen det där alldeles för väl. Man blir inte bara trött i huvudet utan också kroppen, då är man trött på riktigt. Hoppas att du kommer må bättre efter att ha pratat med din psykolog <3 Skickar en stor kram.
  Sandra recently posted..Mitt-natten-inlägg

  Reply
  • 11 oktober, 2018 at 17:04
   Permalink

   Ja verkligen, det är också mycket som skett i mitt liv så det är bidragande till mitt mående.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.