Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Specialpedagogprogrammet

Onsdag och när man nästan somnar.

Idag var jag så himlans trött, speciellt trött var jag sista timmen på jobbet vi går en fortbildning  som heter ”Specialpedagogik och lärande” och jag höll på att somna mitt under själva diskussionsdelen. Helt sjukt, men det är så mycket i mitt liv just nu. Jag kan inte hjälpa att min kropp inte orkar fullt ut det bara är som det är.

Nu kanske någon tror att kursen vi läser hänger ihop med mina studier till specialpedagog men så är inte fallet, detta är två skilda saker varav det vi gjorde idag och alla andra onsdagar är kollegialt.

När jag kom hem somnade jag på min säng ett tag, jag riktigt slocknade och det var verkligen välbehövligt och skönt. Sov tungt en stund och kroppen fick återhämta sig precis som den behövde.

Imorgon står skolbio på schemat med mina årskurs ettor. Sedan efter skolbion slutar jag. Torsdagar är min korta dag i veckan, den startar 7:45 och slutar 11:30, sedan efter det går jag på helg eftersom jag är ledig varje fredag. Imorgon klockan 14:00 ska jag till min psykolog också, det ska bli skönt jag behöver verkligen prata med henne.

44 Comments

 1. Känt mig verkligen trött och inte haft någon energi heller idag. Har enbart velat dra mig till sängs igen och sova! Haha. Den bästa sömnen är nog den som kommer oförberett under dagen. Man sover verkligen så djupt! 🙂

 2. God morgon!
  Jag förundras över att du hinner med så mycket.
  Jobb, studier, familj, möten, bloggen
  Jag hoppas att du mår bra och att samtalen går i förebyggande syfte.
  Beundrar din kraft!

  1. Tack :). Åh tack, det är väl så att jag har lite väl mycket i livet jag har ändå tagit bort en hel del även om jag märkligt nog får ihop allt. Nu ska jag försöka vila lite efter mitt samtal idag, kanske får jag lite mer energi då 🙂

 3. Med mörkret kommer ökat sömnbehov, har Du testat Dvitamin och Omega3?
  Sedan har Du ju mycket i Ditt bagage… jag hoppas samtalet med psykolog gör att Du delvis kan tömma ryggsäcken och bli lite lättare, Du förtjänar att må så mycket bättre <3

 4. God morgon! Det är bra att lyssna på kroppen och ta en behövlig vila då och då. Du har mycket på gång och visst är det roliga saker men även de tar på krafterna. Hoppas det blir ett bra samtal med psykologen ✊?✊?

 5. Åh jag känner igen det där så himla väl! Det värsta som finns är ju att sitta på en föreläsning när man är sådär trött. Det blir nästan plågsamt! Jag var också helt slut igår. Jag somnade i soffan på kvällen och sov tills det egentligen var dags för mig att gå och sova haha. Så efter det somnade jag inte förrän vid 03 på natten inatt. Ja, så kan det gå! Hoppas du får en underbar dag ? // Petra Elisabeth

 6. Jag hade en trött kväll men ändå vägrade jag lägga mig av någon anledning. Ibland är det skönt att få vara vaken i lugnet en stund.
  Mysigt att gå på skolbio. Vad ska ni se? 🙂

 7. Hösten är en extra jobbig tid att ha mycket att göra tycker jag, för det dumpar energin när mörkret tilltar.
  Då är det lätt hänt att ögonlocken blir tunga.

 8. Hoppas du är piggare idag! Men 2 utbildningar är ju mycket men tycker man om de man gör kör man ju på. Men ta hand om dig 🙂

 9. Fy vad jobbigt det är när man blir så där otroligt trött 🙁 Låter kul med skolbio i alla fall 🙂 Hoppas det gick bra hos psykologen. Vilka fina naglar du har 🙂

 10. Gud vad jobbigt att vara så trött. Känner igen det där alldeles för väl. Man blir inte bara trött i huvudet utan också kroppen, då är man trött på riktigt. Hoppas att du kommer må bättre efter att ha pratat med din psykolog <3 Skickar en stor kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: