Utmattningssyndrom – Att sova i 15 timmar.

001

Jag skrev ju igår kväll att jag var trött efter massagen, och det var jag verkligen för jag somnade och sov i sammanlagt 15 timmar. Jag tror min kropp behövde energin eftersom jag sov så länge, sen har jag svettats dessutom. Jag som alltid fryser har svettats och sovit i bara trosorna vilket inte hör till vanligheterna. Jag sover alltid varmt eftersom jag annars fryser, jag antar att min kropp fick ur sig massor med slaggprodukter igår och därmed svettades kroppen ut ännu mera. Jag har druckit mycket vatten på detta så jag tror min kropp mår väldigt bra idag. Eller tror jag är ganska säker på att den gör det eftersom jag är alldeles mjuk i flera kroppsdelar och inte så stel som jag alltid annars är.

Det var verkligen välbehövligt att gå på massage, kroppen behövde det och jag tror min själ under natten fick chansen att sortera ut mycket inombords också. Jag har drömt om saker och fått sortera mycket i huvudet. Jag tror att drömmar är bra när de är läkande, så jag tänker att stressiga drömmar med många intryck har chansen att skapa ett lugn hos oss. Det är viktigt att få lugnet och känslan av att må bättre.

Idag ska jag gå och handla. Jag tänkte ta en promenad i snövädret samtidigt, något som är bra för mig eftersom jag behöver komma ut i luften. Har en fundering på om jag ska gå förbi Apoteket på lasarettet också. Jag skulle behöva handla en sak därifrån, men har inte bestämt mig hur jag ska göra ännu. Idag faller det stora flingor här i Falun, hur ser det ut hos er? Är det snö där med? Eller har ni inte fått någon ännu?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

24 thoughts on “Utmattningssyndrom – Att sova i 15 timmar.

 • 6 november, 2016 at 13:35
  Permalink

  åh skönt och sova, sömn gör mycket, jag fick sova till 8:#0 idag då jag sov utan barn hos mina föräldrar, det var gult värt!

  Reply
  • 6 november, 2016 at 13:51
   Permalink

   Ja absolut, tror massagen gjorde så jag fick min sömn 🙂

   Reply
 • 6 november, 2016 at 15:24
  Permalink

  Det lät helt underbart med massage ju! Och bra att du drack mycket vatten, det är superbra efter massage! Jag tror inte att det blir någon snö här!

  Reply
  • 6 november, 2016 at 21:02
   Permalink

   Åh ja det var det :). Åh förstår det :). Lite annat väder där än här 🙂

   Reply
 • 6 november, 2016 at 15:55
  Permalink

  Sömn gör mycket och är så viktigt för måendet 🙂
  Vi har fått mycket snö och idag har det snöat ännu mer .. 😉

  Sv: Vi bor i gävleborgslän, så inte så långt från dig 😉

  Kram

  Reply
 • 6 november, 2016 at 16:43
  Permalink

  Här har det smnöat konstant i sju dagar nu. Det är hemskt, haha, här önskade man sig snö för att få det lite ljust och fint, så kommer självaste vintern i början av november!? HUR gick det till!!!

  Så skönt att du unnat dig massage, det ska jag också göra någon dag 😀

  Reply
  • 6 november, 2016 at 21:18
   Permalink

   Haha ja jag tänker samma sak :-o. Vad hände liksom i november brukar det ju nästan aldrig snöa längre hehe.

   Reply
  • 6 november, 2016 at 21:17
   Permalink

   Ja var nog det min kropp behövde. Tror att den svettades ut mycket skit dock 🙂

   Reply
 • 6 november, 2016 at 17:12
  Permalink

  Du behövde kanske sömnen för att laga dig själv lite?

  Svar: ja jag förstår inte det där med att fotografera på gymmet. Jag ber alltid om lov när eller om jag lägger ut bilder på bloggen.

  Reply
  • 6 november, 2016 at 21:16
   Permalink

   Ja jag tror det :). Det var nog precis vad min kropp behövde 🙂

   Reply
 • 6 november, 2016 at 18:21
  Permalink

  Härligt att massagen hjälpte! <3

  Reply
 • 6 november, 2016 at 19:06
  Permalink

  Vad härligt att massagen hjälpte 🙂

  Reply
  • 6 november, 2016 at 21:14
   Permalink

   Åh förstår det, jag har tidigare aldrig gjort det så 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: