Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Att unna sig thaimassage på Daily life spa.

010

Idag gick jag till Daily life spa och fick min första någonsin massage och då thaimassage. Alltså det var helt galet underbart, och trots att jag hade som stenar i axlarna som aldrig någonsin kommit därifrån senare kom dessa saker ur. Det här måste jag göra fler gånger, nu är jag galet trött så trots att klockan inte ens är sex på kvällen kommer jag strax gå och lägga mig.

Jag gick hem därifrån och lyssnade då på Fallet Bobby på P3 dokumentär och usch så ont det gjorde i hjärtat. Stackars pojke som råkade ut för det där!

Jag har hunnit med att titta på The vampire diaries och Salem, men känner hur ögonen lockas av sängen. Jag sov inte så bra i natt heller, så det i kombination med massage och sömnsvårigheter och stress under lång tid säger nog sitt skulle jag tro. Det blir alltså en tidig kväll för mig. Men vi hörs imorgon, hoppas ni haft en fin lördag och Alla helgonsdag! Här utanför kör bilar till kyrkogården just nu, så jag skulle inte råda någon att gå ut utan reflex ikväll. Eller hörrni gå aldrig utan reflex!

29 Comments

  1. Bra att du lyssnar på din kropp och går och lägger dig när det behövs.
    Reflexer är så viktigt. Märker att många struntar att använda reflexer i stan. Dom tror dom syns i alla fall..

  2. Skönt att du gillade massagen! Jag har bara testat vanlig massage, men på grund av inflammation i ryggen så blir det bara värre…

    Åh, du är också så där jättetrött så tidigt på kvällen… helt sjukt att jag är dödstrött när klockan inte ens är 17… så många dagar jag lagt mig redan mellan 16-18 och sen sovit till typ 22, tagit mina mediciner och somnat om… det tar aldrig slut …

  3. Jag har precis som du länge funderat på massage men jag tycker det känns dumt att bli masserad av någon främmande.Men kan man bara få ändan ur vagnen och kanske få samma massör varje gång och etablera någon sorts gemenskap så funkar det kanske.Jag får väl ta mod till mig:-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.