Utmattningssyndrom – Att unna sig thaimassage på Daily life spa.

010

Idag gick jag till Daily life spa och fick min första någonsin massage och då thaimassage. Alltså det var helt galet underbart, och trots att jag hade som stenar i axlarna som aldrig någonsin kommit därifrån senare kom dessa saker ur. Det här måste jag göra fler gånger, nu är jag galet trött så trots att klockan inte ens är sex på kvällen kommer jag strax gå och lägga mig.

Jag gick hem därifrån och lyssnade då på Fallet Bobby på P3 dokumentär och usch så ont det gjorde i hjärtat. Stackars pojke som råkade ut för det där!

Jag har hunnit med att titta på The vampire diaries och Salem, men känner hur ögonen lockas av sängen. Jag sov inte så bra i natt heller, så det i kombination med massage och sömnsvårigheter och stress under lång tid säger nog sitt skulle jag tro. Det blir alltså en tidig kväll för mig. Men vi hörs imorgon, hoppas ni haft en fin lördag och Alla helgonsdag! Här utanför kör bilar till kyrkogården just nu, så jag skulle inte råda någon att gå ut utan reflex ikväll. Eller hörrni gå aldrig utan reflex!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

29 thoughts on “Utmattningssyndrom – Att unna sig thaimassage på Daily life spa.

 • 5 november, 2016 at 19:24
  Permalink

  Bra att du lyssnar på din kropp och går och lägger dig när det behövs.
  Reflexer är så viktigt. Märker att många struntar att använda reflexer i stan. Dom tror dom syns i alla fall..

  Reply
  • 6 november, 2016 at 13:48
   Permalink

   Ja jag tror man ska göra det :). Har varit väldigt dålig på att lyssna på kroppen under en lång period nu.

   Reply
 • 5 november, 2016 at 19:35
  Permalink

  Skönt att du gillade massagen! Jag har bara testat vanlig massage, men på grund av inflammation i ryggen så blir det bara värre…

  Åh, du är också så där jättetrött så tidigt på kvällen… helt sjukt att jag är dödstrött när klockan inte ens är 17… så många dagar jag lagt mig redan mellan 16-18 och sen sovit till typ 22, tagit mina mediciner och somnat om… det tar aldrig slut …

  Reply
  • 6 november, 2016 at 13:47
   Permalink

   Åh det var skönt :). Trist att det blev så :/. Ja jag är trött ofta. Men beror nog på min utmattning mycket tror jag.

   Reply
 • 5 november, 2016 at 22:47
  Permalink

  Jag har precis som du länge funderat på massage men jag tycker det känns dumt att bli masserad av någon främmande.Men kan man bara få ändan ur vagnen och kanske få samma massör varje gång och etablera någon sorts gemenskap så funkar det kanske.Jag får väl ta mod till mig:-).

  Reply
  • 6 november, 2016 at 13:47
   Permalink

   Åh så skönt :D. Haha hon tog i rejält på mig och frågade om det inte gjorde ont. Haha jag är rätt tålig :-p

   Reply
 • 6 november, 2016 at 03:35
  Permalink

  Gud så skönt med massage! Ska också passa på att gå på fler massage här innan semestern är slut 🙂

  Reply
  • 6 november, 2016 at 13:44
   Permalink

   Ja det var verkligen det :D. Sov i många timmar så sömnen var över förväntan 😀

   Reply
  • 6 november, 2016 at 13:34
   Permalink

   Åh ja verkligen :). Kommer garanterat bli av fler gånger 🙂

   Reply
 • 6 november, 2016 at 11:17
  Permalink

  Massage som är det bästa som finns!
  Svar:Ja jag går i tankarna, och hoppas ngn vill haka på!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: