Jag känner alltid samma stolthet när jag får dessa sms från Landstinget Dalarna som berättar att mitt blod kommit till nytta för en patient. 

Att min lilla donation av blod kommit till någon människa som behövde det. Kanske ett litet barn? Kanske en nyförlöst mamma, kanske blodet gått till någons mormor, farmor, farfar eller morfar? Kanske någons syster eller förälder? 

Att ge blod och veta att någon fått det efteråt känns varmt i hjärtat. Du som fick mitt RH0 positiva blod, jag hoppas du mår bra och att min blod gett dig styrkan att bli frisk. ❤️

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa