Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Inlämnad tentamen.

Så har jag lämnat in min tenta, har ingen aning om hur den gick. LYRIK är inte min starka sida hehe.

William åkte en snabbsväng med sin pappa till sin farmor för att gå på en påskmarknad eller liknade. Så gjorde honom till en liten påskgubbe. Han blev så söt. Igår klippte jag håret på honom också, blev bra även om det är missade fläckar såg jag innan han drog hehe. JAJA får fixa till det bättre de än att han är jätte långhårig.

Ska knäppa kort nu så ni får se, kommer att sätta upp tavlor i vardagrummet samt vitrinskåp och en hylla i köket senare. Men kommer lägga upp bilder strax. Skriver detta först.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa