Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Äntligen klar med inlämningsuppgiften.

Det har tagit sin tid att skriva, mycket för att jag verkligen behövde tänka och fundera. Dessutom är jag osäker om det ens blev bra, det är egentligen ingen big deal vid en eventuell komplettering, men jag är mer orolig om jag gjort fel kring källor. Det är första gången jag skriver i APA, och det gör ju att jag fått lära om mig på två sätt. Ett att jag glömt hur man skriver akademiskt och två ett helt nytt sätt att skriva på. Jag hoppas så att jag gjort rätt i själva skrivandet, får jag komplettera så gör jag det.

Eftersom jag studerar utöver att jag arbetar så är det inte så farligt om det behöver kompletteras, inget står och faller på saken för jag tar inget från CSN denna gång. Men visst det skulle vara skönt att vara på rätt spår. Jag får hoppas att det är så.

Nu ska jag ta det lugnt känner jag, för det förtjänar jag efter att ha studerat hela förmiddagen. Vad ska ni göra denna mörka novemberdag?

14 Comments

  1. Bra jobbat med inlämningen och självklart har du gjort dig förtjänt av lite vila nu. Håller tummarna för att du slipper komplettering men skönt att slippa pressen från CSN!☺

    1. Åh tack :). Vet inte hur duktig jag känner mig men det känns bra i alla fall :).
      Tror säkert du skulle kunna plugga <3. Man har rätt att få hjälp också :). Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: