Specialpedagogprogrammet T2 och Scandic Västerås.

Jag har haft en jättebra dag på Mälardalens högskola, jag inser vid varje tillfälle här hur mycket jag trivs med utbildningen. Jag lär mig så mycket nytt varje gång och växer som person. Sedan är det ett stort plus i kanten att våra seminarieledare känns lättsamma att prata med. Jag tycker väldigt mycket om min seminariegrupp också, det är så himla härliga diskussioner och infallsvinklar. Om du är lärare som vill vidareutbilda dig kan jag inte annat än uppmuntra dig att söka utbildningen till hösten.

Så nu befinner jag mig på Scandic i Västerås. Jag åt Max till middag idag, det ligger granne med hotellet och eftersom det inte fanns några vegetariska alternativ idag åt jag inte så bra till lunch, så var himlans hungrig när jag kom mot hotellet. Fick bli skräpmat denna gång, är ju inte som att jag äter det ofta ändå.

Den här gången är det en dubbelsäng, härligt faktiskt. Jag ligger faktiskt redan i sängen, visst kan det verka onödigt men jag får erkänna att jag är rätt trött. Det är så mycket med tankar och energi som pågår när man är på högskolan. Vi riktigt vänder och vrider på begrepp och teorier. Jag har nyss pratat med William och Björn också, imorgon åker jag hem till Falun igen. Det blir bra det med, lite kunskapsrikare och med energi. Måste förresten berätta att idag är första dagen på länge utan kladdiga ögon! Jag tror ögonsalvan jag fick går redan börjat göra mina ögon lite gladare.

Hoppas ni alla mår bra? Har ni haft en fin dag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Specialpedagogprogrammet T2 och Scandic Västerås.

 • 18 januari, 2018 at 20:14
  Permalink

  Det låter som en härlig utbildning. Kul när det blir så rätt, liksom! 🙂
  För min del blir det tandläkarbesök nummer 4 i morgon så idag har det varit ångestdag, förhoppningsvis slipper jag rotfyllning.. Huga.

  Reply
  • 18 januari, 2018 at 20:21
   Permalink

   Ja det är jättekul :D. Åh fy :(. Håller tummarna att det går bra för dig <3

   Reply
 • 18 januari, 2018 at 20:30
  Permalink

  Vilket fint hotell och kul att du trivs så bra med utbildningen 😀 Kramis

  Reply
  • 18 januari, 2018 at 21:05
   Permalink

   Det är härligt att vara på hotell med :D. Ja det är bra 🙂

   Reply
 • 18 januari, 2018 at 21:32
  Permalink

  Skönt att ögonen går åt rätt håll och det är verkligen såå roligt att du trivs så bra! 🙂

  Reply
  • 21 januari, 2018 at 11:39
   Permalink

   Ja jätteskönt, kanske dröjer ett tag tills allt är bra men är på rätt väg 🙂

   Reply
 • 18 januari, 2018 at 23:38
  Permalink

  åh va skönt ögonen är bättr redan den brukar hjälpa fort.
  men kan smitta ännu

  oj va fint hoteell rum du kommer sova som en prinsessa
  ha så skoj i morg kramar

  Reply
  • 21 januari, 2018 at 11:14
   Permalink

   Ja det är jätteskönt. Alltså detta smittar inte, var inte ögoninflammation utom ögoninfektion där jag har små rispor på hornhinnan :/.

   Reply
 • 19 januari, 2018 at 00:28
  Permalink

  Kul att du trivs så bra me utbildningen 🙂

  Reply
  • 20 januari, 2018 at 09:17
   Permalink

   Det är det :). Jag gillar det där, de håller på att renovera där så tänker att det funkar för mig :). Är inte så kräsen och är ju där för att sova en natt, är ju ganska kort tid på hotellet då det är studier 🙂
   Hade det varit semester känns det ju som annat 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: