Specialpedagogprogrammet T2 och Scandic Västerås.

Jag har haft en jättebra dag på Mälardalens högskola, jag inser vid varje tillfälle här hur mycket jag trivs med utbildningen. Jag lär mig så mycket nytt varje gång och växer som person. Sedan är det ett stort plus i kanten att våra seminarieledare känns lättsamma att prata med. Jag tycker väldigt mycket om min seminariegrupp också, det är så himla härliga diskussioner och infallsvinklar. Om du är lärare som vill vidareutbilda dig kan jag inte annat än uppmuntra dig att söka utbildningen till hösten.

Så nu befinner jag mig på Scandic i Västerås. Jag åt Max till middag idag, det ligger granne med hotellet och eftersom det inte fanns några vegetariska alternativ idag åt jag inte så bra till lunch, så var himlans hungrig när jag kom mot hotellet. Fick bli skräpmat denna gång, är ju inte som att jag äter det ofta ändå.

Den här gången är det en dubbelsäng, härligt faktiskt. Jag ligger faktiskt redan i sängen, visst kan det verka onödigt men jag får erkänna att jag är rätt trött. Det är så mycket med tankar och energi som pågår när man är på högskolan. Vi riktigt vänder och vrider på begrepp och teorier. Jag har nyss pratat med William och Björn också, imorgon åker jag hem till Falun igen. Det blir bra det med, lite kunskapsrikare och med energi. Måste förresten berätta att idag är första dagen på länge utan kladdiga ögon! Jag tror ögonsalvan jag fick går redan börjat göra mina ögon lite gladare.

Hoppas ni alla mår bra? Har ni haft en fin dag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

14 thoughts on “Specialpedagogprogrammet T2 och Scandic Västerås.

  1. Det är det :). Jag gillar det där, de håller på att renovera där så tänker att det funkar för mig :). Är inte så kräsen och är ju där för att sova en natt, är ju ganska kort tid på hotellet då det är studier 🙂
   Hade det varit semester känns det ju som annat 🙂

 1. åh va skönt ögonen är bättr redan den brukar hjälpa fort.
  men kan smitta ännu

  oj va fint hoteell rum du kommer sova som en prinsessa
  ha så skoj i morg kramar

 2. Det låter som en härlig utbildning. Kul när det blir så rätt, liksom! 🙂
  För min del blir det tandläkarbesök nummer 4 i morgon så idag har det varit ångestdag, förhoppningsvis slipper jag rotfyllning.. Huga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: