Hotellfrukost på Scandic Västerås.

Har sovit så himlans bra i natt. Hade nog det perfekta rummet tror jag. I skrivande stund sitter jag och äter frukost här på Scandic, det är nog ändå det bästa med hotell. Snart väntas åter en dag på Mälardalens högskola innan jag ska åka tillbaka hem till Falun igen.

Hoppas ni har det bra i snön som kommit denna vecka. Känns som många delar av Sverige verkligen fått vinter så här i januari.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

18 thoughts on “Hotellfrukost på Scandic Västerås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: