Förra veckan köpte jag en julgran på Plantagen. Under helgen som var köpte jag även ett tåg som spelar: Bjällerklang som tuffar runt granen på Jula. Igår tog jag och klädde granen, och nu är den i vårt vardagsrum och ser vacker ut. Hemmet har fått julskrud, och idag onsdag är min sista arbetsdag innan jullovet.

Jag längtar efter ledigheten, jag har lite små saker att göra i studierna. Men sedan ska jag verkligen njuta av att vara ledig också. Jag ser framemot att kunna skriva blogginlägg igen, något som jag inte hunnit med. Att kunna läsa bloggar är också något som lovet ska få ge mig. Jag gillar ju detta med bloggar, men så har livet hela hösten varit ganska tungt. Olycksfall och märkliga sjukdomar har slängts över mig. Jag brukar inte tro på omen, men börjar bli fundersam på saken. Kanske är det ett omen med allt som skett denna höst.

Hoppas du får en fin dag!

28 kommentarer

 1. Jättefin gran 🌲😃👍.

  Du förtjänar lite ledigt 😘. Ta igen det som du gillar att göra. Som bloggen & läsa bloggar 😊
  Jag får jullov på fredag. Då tar jag lite ledigt från träningen. Därför att känner jag mig rätt så kommer inte jag åka till gymmet. Så länge Kent är hemma & ledig 😊. Kanske händer. Får se. Inte hänt hittills iaf.

  Ta hand om dig 🤗
  Jessi recently posted..Senaste gången du blev riktigt irriterad?

 2. Jag har varit aktiv med bloggen i perioder. Det där med att kunns tidsinställa inlägg är bra. Saknar dina kommentarer på min blogg men förstår ju att livet kommer emellan. Det har varit ett konstigt år. Jag hoppas på att det blir bättre 2021.

  1. Ja det är ju det. Nu har jag tidsinställt lite inlägg på bloggen och det blir bra. Ska försöka lägga upp att göra så med bloggutmaningen varje månad från och med nu. Tror det blir skönast så :).

 3. Ja skönt nu med jul. Jag har kört på rejält idag och blivit färdig med denna veckans studier. Sedan får jag köra på mån, tis, ons näsa vecka så jag sedan kan vara ledig över julen =D

 4. Men wow vad vacker!! Min familj hade en plastgran som var så fint klädd varje jul när jag var liten, men sen slängdes den och nu har vi ingen där… Har aldrig riktigt haft julkänsla, men älskar att se andras julgranar och julpynt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: