Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – Dagens pinsamma och att bjuda på sig själv.

204

Dags att bjuda lite på en pinsam sak som jag gjorde idag.
Gick på stan för att utmana mig själv som en del i att bli frisk. Ser då min bror på håll så går ikapp honom. Säger hej och han är med en vän. Jag ska presentera mig och hör mig själv säga ”Jag är hans bror”. Min bror tittade på mig och jag bara mitt i allt börjar gapskratta och säger, eller tvärt om jag är hans syster och han är min bror. Idag hade jag alltså lite svårt att skilja på syskonskapet, men gud så jag började skratta. Stackars brorsan som fick skämmas över sin snurriga storasyster som uppenbarligen presenterar sig som hon inte vet vem hon är.

Grejen är den att jag är galet nervös när jag är ute och går så där. Jag fick två AVI:er idag och insåg att jag borde göra mig själv en tjänst och gå ner på stan. Något jag såklart gjorde och därmed lyckades komma ner på stan och när jag befann mig där bestämde jag mig för att gå en vända i gallerian för att våga. Det är hemskt men det gick, fick med mig ett par vantar från Glitter, älskar deras vantar och köper nya nästan varje år därifrån och sedan gick jag och hämtade paketen.

Det gick ganska smärtfritt idag, även om jag fick andas vid flertalet tillfällen. Jag lyssnade på P3 dokumentär om Neurosedyn och usch fick ont i magen, stackars barn och kvinnor som utsattes för detta. Det känns så konstigt när man tänker på att samma tid som detta var låg min mamma i magen på min mormor. Det kunde alltså lika gärna hänt mina nära, nog känns det hemskt när man tänker på saken och alla drabbade.

Hur som helst, väl hemma från stan städade jag och fixade här hemma. Fick ett helt underbar sms och blev tårögd men skriver inget mer om den saken. Är hur som helst väldigt glad för personens skull. Om du läser detta så vet du vem jag menar.

Nej nu ska jag ta och diska. Om en halvtimme är det tunnelbanan och sedan Wahlgrens värld som jag och William tittar på varje torsdag.

32 Comments

 1. men kan du fatta hur man är i bland ha ha

  fin bild på dej
  undrar i fall vi har glitter här tveksam annars behöver ja vantar =)

 2. Haha det är så pinsamt just för stunden när man råkar säga såna där snurriga saker, jag gjorde det när jag höll tal för kronprinsessan och prinsen plus 250 andra personer, fick blackout när jag skulle presentera mina andra talare och sa dem i fel ordning och så bah ”OH NEJ NU BLEV DET FEL, jag menar tvärtom” rakt ut i micken 😛 Men det bröt isen lite och idag garvar jag verkligen åt det! 😉

 3. Jag kan inte hålla mig för skratt.
  Ja,neurosedyn var en fruktansvärd historia.Experiment med människor som gick helt fel.Jag tror att vi hela tiden är utsatta för olika former av experiment.Makten är inget att lita på.
  Ha en bra dag!

 4. Uh, jag ska åka och klippa mig idag och har jagat upp mig jättemycket inför det. Gillar inte att vara i offentligheten just utifrån ångest och panik och så, och nu ska jag liksom bli klippt. SCARY!

 5. Bra gjort att du tog en tur på stan trots ångesten .. 🙂
  känner så igen mig själv i det du skriver ..

  Sv: Hoppas Du får en bra fredag*

  Kramar

 6. Hehe sånna där ”snälla” pinsamheter är ju rätt roliga…man får skämma ut sina småsyskon ibland!? vad härligt att du tog dig ner på stan en tur och gick runt, bra jobbat!?

 7. Ja riktigt skönt att vi flyttat till större nu så barnen får varsitt rum!
  Och en uteplats på framsidan och gräsplätt på baksidan, värsta drömmen!

  Hoppas allt är bra med dig!

  kram

 8. Haha, jag läste om din lilla fadäs på stan på FB igår 😛 Lite kul faktiskt, men det är sådant som händer 😉

  SV: Det var ganska intressant att skriva om faktiskt 🙂
  Tror inte det kommer publiceras någonstans, det är ju bara ett kort arbete, men jag kan maila det till dig om du vill läsa 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: