Julpynt & tentor.

Ikväll har jag julpyntat och skrivit på min tenta. Den börjar bli klar tentan och jag ser framemot att imorgon finputsa den så jag sedan kan skicka in den. Stryka över något och bara vandra vidare på något nytt. Det låter inte så fint att skriva så, men det är precis vad jag behöver. Om jag får omtentamen på den känns det okej, jag har upplevt värre saker detta år.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen. Imorgon vaknar jag upp till ett julpyntat hem, jag tänkte hoppa saken först, såg ingen mening med att julpynta men William förtjänar en fin jul trots att jag är i sorg.

Hoppas just du haft en fin lördag!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

10 thoughts on “Julpynt & tentor.

  1. Så skönt i slutet av tentor/uppgifter när själva ramen är satt och texten för det mesta är nedskrivet. Då när finliret börjar och man bara kan förbättra 🙂 Mysigt med första advent nu, hoppas du haft en bra dag <3

  2. Har inte heller pyntat ännu. Brukar alltid fixa till första advent men efter flytt i maj har vi dåligt med pynt som passar. Inte ett enda par gardiner fungerar här tex (för smala och korta)

  3. Jag tycker att det är bra att du kan finna en acceptans hos dig själv inför tentan. Du konstaterar att saker är som de är och tar det därifrån istället föe att sätta skyhöga mål som troligen skulle vara dig till skada på ett eller annat sätt.
    Det är så de som blir vinnare till sist gör.
    Du är en inspiration för många.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: