Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket Specialpedagogprogrammet

Julpynt & tentor.

Ikväll har jag julpyntat och skrivit på min tenta. Den börjar bli klar tentan och jag ser framemot att imorgon finputsa den så jag sedan kan skicka in den. Stryka över något och bara vandra vidare på något nytt. Det låter inte så fint att skriva så, men det är precis vad jag behöver. Om jag får omtentamen på den känns det okej, jag har upplevt värre saker detta år.

Nu ska jag alldeles strax bege mig mot sängen. Imorgon vaknar jag upp till ett julpyntat hem, jag tänkte hoppa saken först, såg ingen mening med att julpynta men William förtjänar en fin jul trots att jag är i sorg.

Hoppas just du haft en fin lördag!

10 Comments

  1. Jag tycker att det är bra att du kan finna en acceptans hos dig själv inför tentan. Du konstaterar att saker är som de är och tar det därifrån istället föe att sätta skyhöga mål som troligen skulle vara dig till skada på ett eller annat sätt.
    Det är så de som blir vinnare till sist gör.
    Du är en inspiration för många.

  2. Klokt att tänka att tentan inte är det största bekymret även om det känns motigt.
    Förstår att det är tufft kan tänka att det är jobbigt för William med, kram till er<3

  3. Har inte heller pyntat ännu. Brukar alltid fixa till första advent men efter flytt i maj har vi dåligt med pynt som passar. Inte ett enda par gardiner fungerar här tex (för smala och korta)

  4. Så skönt i slutet av tentor/uppgifter när själva ramen är satt och texten för det mesta är nedskrivet. Då när finliret börjar och man bara kan förbättra 🙂 Mysigt med första advent nu, hoppas du haft en bra dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: